tel. č.: 033-7422145
  0904 012012
e-mail: info@cajana.sk

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

3x naj Afriky a relax na Seychelských ostrovoch

/uploads/Krajiny_sveta/Seychely/dsc-0605.jpg Pohoda a oddych na najkrajších plážach sveta. foto: Ľuboš Fellner- BUBO Vychutnajte si chvíle v Kapskom meste, v jednom z najkrajších miest na svete V zálive Hout bay pod najkrajšou vyhliadkovou cestou v Afrike môžete vidieť uškatce, delfíny ale aj Za 7 minút sa vyvezieme rotačnou lanovkou na Stolovú horu. foto: Ľuboš Fellner- BUBO Tropical Garden view room v 5* Constance Ephelia Resort, ktorý nájdete v našich doplnkových službách Aj napriek tomu, že stolových hôr je vo svete veľa, určite tá najznámejšia je v Kapskom meste. foto: Výhľady naň sú nezabudnuteľné.
foto: Robert Taraba – BUBO Centrum Kapského mesta je živé hlavne večer, ale každý si tu nájde to svoje Hrad dobrej nádeje je najstaršou stavbou postavenou Európanmi južne od Sahary Farebná štvrť Bo-Kaap bolo miesto, kde si indo-malajský potomkovia otrokov postavili svoje domky Mys dobrej nádeje sa na začiatku objavovania volal Mys búrok. Na malej pláži vďaka búrkam uviazlo ni V národnom parku Mys dobrej nádeje si dávajte pozor na drzé a nebezpečné paviány V roku 1679 Simon van der Stel pomenoval prvú vinicu južne od Sahary podľa latinského výrazu pre stá Aj napriek dlhej histórii tu nenájdete pivnice v našom ponímaní. Zásoby sú ale obdivuhodné. Foto: Ľu Vo viniciach Groot Constantia. foto: Petra BRCKOVÁ – BUBO Južná Afrika ponúka excelentnú kuchyňu. Ochutnajte antilopy, krokodíly alebo ryby čerstvo ulovené v Aj napriek modernosti krajiny tu na nás Afrika dýcha spoza každého rohu Kapské mesto je veľmi tolerantné a večer v baroch sa stretávajú ľudia všetkých národností a farby pl Stretnutie so žralokom Pohľad na Viktóriine vodopády z výšky je nezabudnuteľný zážitok A nezáleží na tom, koľko vody v nich práve je Ešte na strane Zimbabwe je Hlavný vodopád, ktorý tečie celoročne. Ostatné časti vodopádu postupne vy Safari v Botswane je top.
foto: Robert TARABA – BUBO Na rieke Chobe sa robí safari aj z loďky. Pohľad na prírodu je tak úplne iný Z vody sa na pijúce zvieratá pozeráte spredu.
foto:archív BUBO Hroch je spolu s krokodílom považovaný za najnebezpečnejšie zvieratá v Afrike. foto: archív BUBO My však vieme, kam až sa môžeme priblížiť.
foto: archív BUBO Chobe je posledné roky stále populárnejšie a tak aj šelmy si zvykli na prítomnosť návštevníkov Botswana má najväčšiu populáciu slonov na svete. Žije ich tu neuveriteľných 150.000.foto: Jakub KOPČ Jazdili ste v Thajsku, Indii alebo na Srí Lanke na indických slonoch? Vyskúšajte afrického. foto: St Poďte s nami Z mosta medzi Zimbabwe a Zambiou si môžete skočiť jedinečný bungee Rafting na rieke Zambezi je najdivokejší z komerčných raftingov na svete Západ slnka na rieke Zambezi. 
foto: Robert TARABA – BUBO Prilietame na Seychely. foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Vitajte na ostrove Mahé. Seychely – to je 115 ostrovov a ostrovčekov. foto: Ľuboš Fellner- BUBO Pohľad na jednu z desiatok nádherných pláží. foto: archív BUBO Pohoda a oddych na najkrajších plážach sveta. foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Pohoda a oddych na najkrajších plážach sveta. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Pohoda a oddych na najkrajších plážach sveta. foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Relax pri najkrajšom športe na svete? foto: Constance Lemuria Jeden z plodov samičej palmy coco-de-mer, o ktorých si námorníci dlho mysleli, že sa rodia pod morom 5* Constance Ephelia Resort, ktorý nájdete v našich doplnkových službách. foto: archív BUBO 5* Constance Ephelia Resort, ktorý nájdete v našich doplnkových službách. foto: archív BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333088
Cena od: 5 360 €
Príplatky od: 826 €
Doprava: letecká
Termín: 04.07.2024 14/13 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83308985

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Safari
Kapské mesto Typ ubytovania:
Juhoafrická republika, Západné Kapsko, Kapské mesto
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.