tel. č.: 033-7422145
  0904 012012
e-mail: info@cajana.sk

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Lanterna Sunny Resort Apartmány Standard Plus

apartmánový rezort Lanterna pláž Lanterna pláž Valeta v Lanterne pláž Valeta v Lanterne pláž Valeta v Lanterne apartmánové domy izby v apartmáne A3 a A4 izby v apartmáne A3 a A4 izby v apartmáne A3 a A4 izby v apartmáne A3 a A4 kuchyňa v apartmáne A3 a A4 vybevenie kuchyne vybevenie kuchyne kúpeľňna v apartmáne A3 a A4 so sprchou kúpeľňna v apartmáne A3 a A4 so sprchou terasa v apartmáne A6 apartmán A6 - obývacia izba reštaurácia Marina reštaurácia Marina reštaurácia Marina bar na pláži prírodná pláž prírodná pláž kamenná pláž so sprchami piesková pláž Valeta piesková pláž Valeta upravená pláž upravená pláž detské ihrisko s pieskom pri rešt.Marina detské ihrisko s pieskom pri rešt.Marina detské ihrisko s pieskom pri rešt.Marina plážový volejbal vodné športy vodné športy vodné športy vodné športy viacero tenisových kurtov
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč - Tar
Kód zájazdu: 1056202
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Lanterna Sunny Resort Apartmány Standard Plus

minifutbal domáce zviera basketbal herňa práčovňa, čistiareň bezbariérový prístup nákupná pasáž chladnička,minibar lekárska služba bicykle minigolf kaderníctvo diskotéka bedminton kajak, kanoe vodné bicykle vodné lyže potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf šnorchlovanie konferenčná miestnosť jazda na koni masáž futbal volejbal golfové ihrisko stolný tenis tenis strážené parkovisko parkovisko bezlepková strava diétny program detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka miniklub detský kútik vodné športy na pláži plážový servis betónové platne trávnatá pláž štrková pláž okruhliaková pláž kamienková pláž piesočnatá pláž trezor aquapark internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 13 km
Vzdialenosť od pláže: 90 m

Ak hľadáte miesto, ktoré spája rozmanité aktivity a skvelé prostredie, už nehľadajte. Komplex Lanterna, ktorý je obklopený opojnou stredomorskou vegetáciou a radom nádherných pláží s ihriskami, ponúka skvele zariadené apartmány pre 3, 4 a 6 osôb s možnosťou polpenzie. Výnimočný výber aktivít zahŕňa vodné športy a potápanie, neďalekú diskotéku a bary v apartmánovej dedinke, ale tiež niekoľko reštaurácií a la carte s terasou.

Apartmánový komplex pozostávajúci z 24 pavilónov rozmiestnených v bohatej mediteránskej vegetácii na polostrove Lanterna, 13 km od starého mesta Poreč v oblasti Poreč Tar. Do centra mesta sa pohodlne dostanete vláčikom alebo lodným taxi. Pláž je skalnatá s upravenými kamennými a štrkovými plochami, 50 až 150 m od apartmánov, s kabínkami na prezliekanie a sprchami, na okraji rezortu je vyhradená časť pláže pre psov. V centre Valeta je k dispozícii piesočnatá pláž vhodná aj pre vozíčkarov.
VYBAVENIE: 
recepcia so zmenárňou, trezor za poplatok, Wi-Fi pri recepcii zadarmo, reštaurácia á la carte, samoobslužná reštaurácia, bary, supermarket, novinový stánok, pošta, zdravotná služba, parkovisko. 
UBYTOVANIE: 
Apartmány standard plus -

A3 - apartmán pre 2 alebo 3 osoby so sprchou a WC, balkónom orientovaným na morskú stranu. Má jednu spálňu s 2 lôžkami a  1 lôžko v jedálenskej časti, kuchynský kút vybavený na varenie. Rozloha apartmánu 37 m2. Niektoré apartmány majú 2 oddelené spálne.

A4 – dvojlôžková spálňa, 2 lôžka v jedálenskej časti, kuchynská linka s chladničkou, kúpeľňa so sprchou a WC, balkón orientovaný na morskú stranu. Rozloha apartmánu - 45 m2. Niektoré apartmány majú 2 oddelené spálne.
A6 – 2-podlažný apartmán – na spodnom podlaží je vstupná miestnosť - kuchyňa, kúpeľňa so sprchou a WC, obývačka s rozkladacím 2-lôžkovým gaučom, balkón / terasa, na hornom podlaží sú dve 2-lôžkové spálne s manželskou posteľou a 2 oddelenými posteľami, každá spálňa s balkónom, kúpeľňa, WC, výhľad na park aj na morskú stranu - 70 m2.

STRAVOVANIE:
individuálne, možnosť dokúpenia polpenzie v reštaurácii Marina formou bufetu s nápojmi k večeri (červené alebo biele víno, čapované pivo, 8 druhov nealko).


ŠPORT A ZÁBAVA: 

v športovom centre Valeta vzdialenom 350 m  - 17 tenisových kurtov, ihriská na futbal, basketbal, malý futbal, minigolf, požičiavanie bicyklov, potápačské centrum, prenájom člnov, kanoe, vodných bicyklov, plážový volejbal, pre deti detské ihrisko a pieskovisko, discoklub Zodiac