tel. č.: 033-7422145
  0904 012012
e-mail: info@cajana.sk

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Fafa Grand Blue

Grand Blue Fafa - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa, izba - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa, bazén - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa, izba - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa, izba - Albánsko Durres - letecký zájazd Grand Blue Fafa, kúpeľňa - Albánsko Durres - letecký zájazd
Destinácia: Albánsko, Tirana, Golem
Kód zájazdu: 1276557
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Fafa Grand Blue

TV chladnička,minibar šípky biliard masáž volejbal stolný tenis parkovisko detská postieľka detské ihrisko detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 15 km
Vzdialenosť od letiska: 45 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Rýchly popis:

Moderne zariadený hotel svojou polohou, priateľským personálom a službami all inclusive vytvára ideálne podmienky pre prežitie pohodovej dovolenky v príjemnom prostredí. Hotel odporúčame aj náročnejším klientom všetkých vekových kategórií.



Poloha:
priamo na pláži v mestskej časti Golem, od ktorej hotel oddeľuje len pešia promenáda, v pešej dostupnosti nákupných možností a reštaurácií. Od centra mesta Dürres je vzdialený 11 km, kam sa dostanete taxíkom alebo miestnou autobusovou dopravou pohodlne zo zastávky vzdialenej len 200 m od hotela. Od medzinárodného letiska v Tirane je hotel vzdialený 45 km.

Hotel:
komplex pozostáva z viacerých budov, súčasťou ktorého je budova depandansu nachádzajúca sa v bezprostrednej blízkosti. K dispozícii je recepcia, zmenáreň, parkovisko, hlavná reštaurácia, a la carte reštaurácia za poplatok, bar pri bazéne v rámci all inclusive, bar na pláži za poplatok, vonkajší bazén, slnečníky a ležadlá pri bazéne zdarma, stolný tenis, šípky, biliard. Pre deti je pripravený detský bazén a detské ihrisko. Pre hostí je tiež k dispozícii fitnescentrum zdarma a Wi-Fi internetové pripojenie v celom hoteli zdarma.

Izby:
elegantne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou jednej alebo dvoch prísteliek (pre max. 3 dospelé osoby alebo 2 dospelé osoby a 2 deti). Sú vybavené klimatizáciou, LCD TV, minichladničkou, sušičom na vlasy, Wi-Fi. Každá izba má balkón, kúpeľňu s WC, sprchovým kútom alebo vaňou. Hosťom je k dispozícii izbová služba za poplatok.

Stravovanie:
all inclusive formou bufetových stolov – raňajky, obedy, večere, malé popoludňajšie občerstvenie, alkoholické (víno, pivo, koňak, raki) a nealkoholické nápoje miestnej výroby v rámci all inclusive počas dňa (10:30 - 22:30).

Pláž:
šíra piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora vhodným aj pre menšie deti. Slnečníky a ležadlá na pláži sú zdarma. Na pláži ponuka vodných športov za poplatok či nákupné možnosti.

Doprava:

individuálna


V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie s all inclusive, asistenčné služby delegáta (slovensky alebo česky hovoriaci).

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,50 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 4,50 EUR/osoba/deň. 

Typ stravy:
all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:

ALBÁNSKO
Albánsko, alebo Shqipëria - v preklade krajina orlov - pre mnohých neznáma, pre niektorých príťažlivá, no určite krajina, ktorú sa oplatí navštíviť, spoznať a zbaviť sa tak mnohých predsudkov voči nej. Objavili ju už turisti, ktorí putujú po jej vnútrozemí, kde sa striedajú úchvatné horské scenérie s jazerami, riekami a vzácnymi pamätníkmi rôznych historických období, neporušenými vďaka dlhoročnej izolovanosti krajiny. Vďaka svojej polohe medzi Gréckom, Macedónskom, Kosovom a Čiernou Horou a blízkosti oproti ležiaceho Talianska, bolo Albánsko počas svojej bohatej histórie pod vplyvom rôznych kultúr, čo aj dnes cítiť na každom kroku. V krajine je niekoľko pamiatok, zapísaných v Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Unikátne je historické mesto Butrint na juhu krajiny, ktoré predstavuje jeden z archeologických divov sveta. Pevnosť Berat so svojou tisíckou okien neprestáva fascinovať svojich návštevníkov. Okolie Skadarského jazera s pevnosťou Rozafa je kolískou albánskej kultúry. Svoju stopu v dejinách Albánska zanechala aj Geraldine Aponnyiová z Oponíc pri Nitre, ktorá sa v roku 1938 stala manželkou albánskeho kráľa Zogu I. Rajom pre turistov sú Albánske Alpy s najvyšším vrchom Korab (2 751 m) a so svojimi takmer nedotknutými zákutiami a neobjavenými miestami. Hornatá krajina kontrastuje s farbami Jadranského a Iónskeho mora. Široké a dlhé pieskové pláže na severe, podobné svojim náprotivným talianskym plážam, prechádzajú na juhu v skalnaté zálivy s priezračnou vodou neskutočnej farby. Pobrežie je lemované malými hotelmi a prázdninovými domami, kde trávia dovolenky domáci obyvatelia z vnútrozemia. Čoraz častejšie tu už počuť aj iné jazyky ako albánsky. Turisti z Európy začali už objavovať aj albánske more a pobrežie a páči sa im tu. Pribúdajú dobre a vkusne zariadené hotely s upravenými záhradami, čisté reštaurácie s veľmi chutnou stravou, podobnou tureckej. Domáci, potomkovia najstaršieho európskeho národa, sú navyše veľmi dobrí hostitelia. Oceňujú, že ste prišli do ich krajiny a sú radi, keď sa u nich cítite dobre a bezpečne. Ceny v obchodoch a reštauráciách sú niekedy takmer o polovicu nižšie ako u nás, posedenie vo vinárni alebo rodinná večera v reštaurácii s rybími špecialitami, ktoré Albánci vedia perfektne pripraviť, Vás nezruinujú a môžete si ich zopakovať niekoľkokrát počas pobytu. Aj najlepší koňak, Skanderbeg, pomenovaný po národnom hrdinovi, prekvapí svojou cenou a kvalitou a je najčastejším suvenírom. Návštevu Albánska určite neoľutujete a budete sa tam radi vracať. O Albánsku platí dvojnásobne, že radšej raz vidieť, ako stokrát počuť...

DURRËS
Najväčšie prímorské letovisko s dlhou históriou a veľkým strategickým prístavom, druhé najväčšie mesto v Albánsku, vzdialené asi 30 km od letiska v Tirane. Kapacita najväčšieho rímskeho amfiteátra na Balkáne, ktorého pozostatky tu môžete navštíviť, bola neuveriteľných 20 tis. divákov. Od jeho centra smerom na juh sa tiahne 25 km dlhá piesková pláž s mierne klesajúcim dnom, lemovaná hotelmi a pobrežnou promenádou. Stredisko ponúka oddych, zábavu pre malých i veľkých, nákupy a gastronomické zážitky ako aj príjemné prechádzky historickým centrom. Transfer z letiska trvá približne 1 hodinu.


Fakultatívne výlety:

KRUJË – TIRANA – návšteva mesta Krujë a prechádzka jeho malebnými uličkami s možnosťami nákupu ručne vyrobených suvenírov. Po obede prehliadka pamiatok hlavného mesta Tirana. 
BERAT – návšteva mesta tisícich okien zapísaného v zozname UNESCO s prehliadkou najzachovalejšej pevnosti v Albánsku a s krásnymi výhľadmi do širokého okolia. 
DURRËS
– prehliadka historického mesta s návštevou výrobne miestneho koňaku Skanderbeg a prehliadkou pozostatkov najväčšieho rímskeho amfiteátra na Balkáne. 
OCHRID
– prehliadka mesta Ochrid v Macedónsku, na brehu Ochridského jazera. 

VLORA - prehliadka mesta, plavba loďou na polostrov Karaburun, s možnosťou kúpania na panenských plážach, prehliadka jaskyne piráta Haxhi Aliu.