tel. č.: 033-7422145
  0904 012012
e-mail: info@cajana.sk

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Sunny Days

Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days Sunny Days
Destinácia: Grécko, Rhodos, Ixia
Kód zájazdu: 1312470
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Sunny Days

TV chladnička,minibar jacuzzi, vírivka kitesurfing windsurfing, surf biliard konferenčná miestnosť masáž stolný tenis parkovisko detské menu detské stoličky v reštaurácii detské ihrisko stráženie detí detské animácie miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnato-kamienková pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od letiska: 8 km
Vzdialenosť od pláže: 200 m
Úvod:
Sunny Days Hotel & Resort je štvorhviezdičkový komplex situovaný 200 m od jednej z najkozmopolitnejších pláží ostrova Rhodos a ponúka útulné ubytovanie v modernej a priateľskej atmosfére. Nachádza sa v stredisku Ixia, ktorá je rajom pre rodiny s deťmi, ako aj pre milovníkov windsurfingu a vodných športov. Pláž sa rozprestiera v zálive a mení sa vo svojej morfológii, pretože nájdete časti, ktoré sú piesočnaté a iné, ktoré sú väčšinou kamienkové. Ixia ponúka veľa možností pre tých, ktorí ho navštívia a milujú plávanie, windsurfing, kitesurfing alebo uprednostňujú relax. Len kúsok odtiaľto sú kiosky, minimarkety, predajne rýchleho občerstvenia, kaviarne a reštaurácie. Pláž Ialyssos je tiež celkom blízko hotela, vzdialená menej ako 2 kilometre. Hotel sa nachádza 8 kilometrov od letiska, čo zaručuje bezproblémovú dostupnosť. 

Vybavenie:
Reštaurácia, snack bar, lobby bar, pool bar, vonkajší bazén s vírivkou, detský bazén, detské ihrisko, miniclub, detská stolička, detské menu, plážové osušky, ležadlá a slnečníky pri bazéne zadarmo, slnečná terasa, wifi pripojenie vo všetkých verejných priestoroch aj na izbách zadarmo,spoločenská miestnosť/miestnosť s TV, živá hudba dva krát do týždňa, animácie pre deti aj dospelých, stolný tenis, fitness centrum, verejné parkovisko. Za poplatok: masáže, biliard, vodné športy na pláži, ležadlá a slnečníky na pláži.

Ubytovanie:
Klimatizované dvojlôžkové izby, rodinné izby a apartmány, kúpeľňa so sprchovacím kútom/vaňou, WC, fén, TV s plochou obrazovkou, telefón, minichladnička, rýchlovarná kanvica, trezor, balkón s výhľadom na záhradu/bazén, detská postieľka za poplatok. Rodinné izby a apartmány majú oddelenú spálňu a obývaciu miestnosť.

Stravovanie:

RAŇAJKY


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Sunny Days Hotel & Resort sa nachádza v severnej časti Rodosu a ponúka jedinečný dovolenkový zážitok. Všetky izby a suity boli špeciálne navrhnuté tak, aby vyhovovali súčasným potrebám cestovateľov, ktorí si chcú dopriať bezstarostnú dovolenku pri mori. Rozsiahle priestory, svetlá estetika, minimalistický štýl a moderné vybavenie vytvárajú dokonalé útočisko na Rodose. Jeho privilegovaná poloha je toho neoddeliteľnou súčasťou. Len 5 kilometrov od romantického hlavného mesta s Ulicou rytierov a Palácom veľmajstra v Starom Meste Rhodos si hostia môžu užiť slnko a more na jednej z najkozmopolitnejších pláží na ostrove. Ak hľadáte miesto, kde by ste si mohli oddýchnuť a nasať atmosféru tohto vzácneho ostrova a zároveň byť blízko ku všetkým hlavným pamiatkam, kultúrnym a historickým atrakciám, Sunny Days Hotel & Resort je pre Vás ideálnou voľbou.