tel. č.: 033-7422145
  0904 012012
e-mail: info@cajana.sk

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Prírodné klenoty USA

/uploads/usr/3452/usa/prirodne-klenoty-cover.jpg Devils Tower je prírodný unikát, ktorý preslávil sci-fi film Stevena Spielberga, Blízke stretnutie t Asi najznámejšou atrakciou Južnej Dakoty je Mount Rushmore Jedným z najpopulárnejších fotografických miest v USA je Antelope kaňon V národnom parku Custer nájdete vzácne zvieratá severnej Ameriky Devils Tower budeme môcť vidieť pri dobrej viditeľnosti z diaľky až 160 km.
foto: Martin Šimko - BUB Na väčšine územia Wyomingu žije nepočetný indiánsky kmeň Shoshonov. Zasahujú aj do okolitých štátov Prekrásny NP Yellowstone.
foto: Martin Šimko - BUBO Yellowstone má svoj vlastný Grand kaňon s nádherným Horným vodopádom Yellowstone sčasti zasahuje do Skalnatých hôr Prechádzky medzi horúcimi prameňmi sú jedinečné Samec losa je najväčší zástupca jeleňovitých a môže vážiť 1 tonu Letná sezóna v Yellowstone je krátka. Prvý sneh môže napadnúť v polovici septembra Pred príchodom novousadlíkov žilo v severnej  Amerike 60 miliónov Väčšina zvierat je zvyknutá na prítomnosť ľudí Americké národné parky namiešajú všetky odtiene červenej, oranžovej či žltej Národný Park Arches preslávili kamenné mosty Pod kamennými oblúkmi Väčšina z nás si tieto skaly Monument Valley spája s reklamami na cigarety Krajina Monument Valley skrýva mnoho nádherných pohľadov a výhľadov Monument valley je v správe miestnych indiánov Navajo V Antelope kaňone vám sprievodca poradí, ako si nastaviť fotoaparát alebo smartfón, aby ste mali tie Nájdite si tie svoje útvary a tvary v tieňohre Antelope kaňonu Unikátna krajina západu USA, ktorej kraľuje Grand kaňon Navštívime viaceré vyhliadky na severnom okraji Grand kaňonu Väčšina turistov chodí na Grand kaňon z juhu. 17 kilometrov na sever, krížom cez tento kaňon stojíme Stáť na okraji Grand kaňona je nezabudnuteľný zážitok Na severnom okraji Grand kaňonu žijú voľne bizóny. toto budú posledné na našej ceste Národnými parkami USA Človek zastaví a žasne čo vytvorila príroda USA nevyniká len svojimi fantastickými mestami, ale to čo človeka očarí sú najmä prírodné krásy Prechádzka v národnom parku Zion je vďaka krásnym výhľadom veľmi pokojná a príjemná Kamkoľvek sa v USA pohneme, tam objavíme nádherné prírodné klenoty Burrito je síce mexické jedlo, ale v tejto časti USA je veľmi obľúbené a vedia ho chutne pripraviť Opäť sa pozeráme na rieku Colorado, tentokrát prehradené Hooverovou priehradou Vo svojej dobe, bola Hooverova priehrada technickým zázrakom a unikátnym stavebným dielom Las Vegas je iba jedno na svete. Dokážete sa tu zabávať 24 hodín denne V Las Vegas sa neustále niečo deje a my budeme pri tom Fremont street experience konkuruje lasvegasskému Stripu Mesto svetiel, ktoré nikdy nespí
Destinácia: USA
Kód zájazdu: 1333942
Cena od: 5 050 €
Príplatky od: 531 €
Doprava: letecká
Termín: 01.05.2025 14/13 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83588651

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Rapid City Typ ubytovania:
USA, Južná Dakota, Rapid City Strava:
Moab
USA, Utah, Moab
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.