tel. č.: 033-7422145
  0904 012012
e-mail: info@cajana.sk

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Veľkonočný ostrov, Patagónia a Ohňová zem

/uploads/blog/prehliadky/Velkonocny_ostrov/SamuelKlc_VelkonocnyOstrov_IMG_0162-1.jpg Do divokej Patagónie sa cestuje za prekrásnou prírodou. Ak nemáte radi ranné vstávanie, tu Vám jedno A bezpečnosť? Absolútna. Naozaj nie je čo riešiť. Ide o najbezpečnejšiu časť Latinskej Ameriky. Bezp Začíname v hlavnom meste Santiago de Chile. Prekvapí Vás tu európska atmosféra. foto: archív BUBO Priletíte do Santiago de Chile a stále budete mať pocit, že ste v Európe. Santiago je totižto najeur Čo si najviac vážime je to, že máme v našej krásnej malej krajine v ponuke zájazd s takou vysokou úr Uličky Santiaga sú aj farebné a fotogenické, na tomto zájazd ulovíte aj množstvo fotografii. foto: Ľ Plaza de Armas. Vitajte v Chile! Dáme si prvú prehliadku centra s vynikajúcim miestnym BUBO sprievod A potom sa už môžete tešiť na Veľkonočný ostrov, ktoré strážia tieto kamenné sochy, ktoré už isto po Panoráma jediného mesta ostrova Hanga Roa. foto: Samuel Kĺč – BUBO Kráter Rano Kau uprostred najvyššej sopky ostrova. foto: Samuel Kĺč – BUBO Dnes na ostrove stojí 58 sôch, zvyšné ležia, alebo sú zasypané...  foto: Samuel Kĺč – BUBO Oči sôch boli vyrobené z koralu. foto: Samuel Kĺč – BUBO Ako boli obrovské sochy premiestňované po ostrove, to sa dodnes nevie... foto: Samuel Kĺč – BUBO Vybrať sa objavovať záhady najodľahlejšieho ostrova sveta stojí za to! foto: Samuel Kĺč – BUBO Ahu Tangariki – až 15 sôch na jednom mieste je najviac na jednom podstavci na celom ostrove. foto: S Rapa Nui - unikátny národný park s dodnes nevysvetliteľnými záhadami... foto: Samuel Kĺč – BUBO Na Veľkonočnom ostrove je sezóna celoročne, no občas veľmi fúka alebo spŕchne. Myslíte na kvalitnú b Najväčšie sochy sú vysoké až desať metrov. foto: Samuel Kĺč – BUBO Najväčšia záhada ostrova - sochy Moai. foto: Samuel Kĺč – BUBO Kto sa uchádzal o titul vtáčieho muža, musel plávať na ostrov, vzdialený necelé štyri kilometre od p Vlny rozbúreného Pacifiku udierajú o pobrežie ostrova. foto: Samuel Kĺč – BUBO Petroglyfy vtáčieho muža v dedine Orongo. foto: Samuel Kĺč – BUBO Farebné Valparaiso je prezývané aj Perla Pacifiku alebo San Francisco Chile. 
foto: archív BUBO BUBO sprievodca v akcii...počúvame životný príbeh Nerudu. foto: Daniela Mihaldová - BUBO Punta Arenas je veterné mesto. Ak uvidíte okolo budov natiahnuté laná, nich sa máte chytiť, aby ste Výlet na ostrov Isla Magdalena – k hniezdisku 150 tisíc tučniakov magellanských.
foto: archív BUBO Sme tu. Najkrajší národný park Chile.
foto: Ľuboš Fellner  – BUBO Belasé jazerá a mohutné hory, Chile.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Keď sa o ne jemne oprie slnko, poviete si, že ste v živote videli len málo krajších scenérií. foto: Do Južnej Ameriky sa cestuje za Machu Picchu, za Rio de Janeiro a ZA TAKÝMITO SCENÉRIAMI - Patagónia Možnosť doobjednať si hotel SERANNO, z ktorého je geniálny výhľad na Torres del Paine. Odporúčame pr Luxusný BUBO prémium hotel Rio Seranno prepája luxus s juhoamerickou kultúrou. Fotografia je z izby Tie výhľady z hotela sú v skutku neuveriteľné. Objednajte si pohár lahodného vína, prípadne čaj maté Možnosť doobjednať si hotel SERANNO, z ktorého je na masív Torres del Paine. Odporúčame pre pri prih Pred hotelom sa nám preháňajú kone.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Ak nechcete Vyskočte do sedla aj vy. Je to skvelé.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Cestou pravdepodobne stretneme aj roztomilé guanaká.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Celodenný trek k vežiam.
foto: archív BUBO Najjužnejšie výbežky Ánd.
foto: archív BUBO Nóri tvrdia, že ich krajina je najkrajšia na svete. No zrejme neboli v Patagónii. foto: Ľuboš Fellne Túry v patagónskom lese patria medzi najlepšie na svete. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme na konci sveta. Bezpečne s BUBO. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Naše odporúčané reštaurácie navštevujeme niekoľko krát do roka a vytvorili sme si tu pevne priateľst Túra k najkrajšiemu výhľadu v Chile. foto: Mirka Zelizňáková - BUBO Túto túru zvládnete aj vy. A my Vám ukážeme viac! foto: Ľuboš Fellner - BUBO Úžasný ľadovec Perito Moreno.
foto: archív BUBO Predstavte si, že sa ľad rozmerov 12-poschodového paneláku odtrhne a padne pod vami do najväčšieho j Definícia ľadovej modrej.
foto: archív BUBO Okrem klasického výhľadu vám ponúkneme viac. Loďkou sa prevezieme až priamo k ľadovcu, obujeme si ma Na záver si nalejeme 12-ročnú whisky s 300 - ročným ľadom nasekaným priamo z ľadovca. foto: Mirka Ze Bude príroda Patagónie to najkrajšie čo ste kedy videli? Pre BUBO áno. El Calafate.
foto: archív BUB Ideme ešte južnejšie. Ohňová zem a tučniaky.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Najjužnejšie mesto sveta, Ushuaia.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Ako ďaleko sme od Antarktídy?
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Najlepšie kraby na planéte dostanete v Kirkenese v Nórsku, na Aljaške, na japonskom Hokaide, ale úpl Najprv si ich vylovíme. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Už ste získali niekedy takúto fotku? foto: Ľuboš Fellner - BUBO Víta nás farebné Buenos Aires. foto: Laura Lackovičová – BUBO Doprajte si jedny z najlepších vín na planéte. foto: Laura Lackovičová – BUBO Zavŕšte cestu šťavnatým stejkom a pohárom malbeku. foto: Laura Lackovičová – BUBO Ružový palác ako sídlo prezidenta. foto: Laura Lackovičová – BUBO Prekrásna Plaza de Mayo.
foto: Katarína Líšková – BUBO Mauzóleum generála José de San Martína, jedného z najvýznamnejších latinsko-amerických vodcov boja z Pred odletom domov sa krátka zastávka v Buenos Aires každému páči. Mesto tanga. foto: Laura Lackovič V Buenos Aires robíme poldennú prehliadku centra mesta a uvidíme to najdôležitejšie. foto: Laura Lac Pozrieme si tie najdôležitejšie miesta, ktoré tvorili históriu Buenos Aires. foto: Laura Lackovičová Náš hotel sa nachádza blízko Obelisku kam sa pôjdete neraz odfotiť. foto: Laura Lackovičová – BUBO Nájdete tu aj skulptúru Floralis Genéricathe. Podľa jej tvorcu Eduarda Catalana „je syntézou všetkýc Buenos Aires to je množstvo krásnych parkov. Stihnete po raňajkách ranný beh? foto: Laura Lackovičov Farebná proletárska štvrť La Boca. 
foto: Laura Lackovičová – BUBO Farebné fotogenické uličky. Buenos Aires srší nostalgiou. foto: Laura Lackovičová – BUBO V rytme tanga pretancujeme domov. Hasta luego!
foto: Katarína Líšková – BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333071
Cena od: 7 995 €
Príplatky od: 793 €
Doprava: letecká
Termín: 20.02.2025 16/15 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83616127

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Kombinované pobyty
Santiago de Chile Typ ubytovania:
Čile, Santiago Metropolitný región, Santiago Strava:
Valparaiso
Čile, Valparaiso
Buenos Aires
Argentína, Buenos Aires
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.