tel. č.: 033-7422145
  0904 012012
e-mail: info@cajana.sk

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Patagónia, Argentína, Brazília

Ružový palác ako sídlo prezidenta. Pôjdeme si všetky dôležité fakty. foto: Daniela Snováková - BUBO /uploads/galleries/7343/torres-del-paine-cuernos-del-paine.jpg Po krátkom dvojhodinovom lete nás víta Socha Krista, ktorá stráži Rio de Janeiro. foto: Laura Lackov Vitajte v najkrajšom národnom parku v Chile. Začíname! 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Vysoké hory a belasé jazerá. Neuveriteľné výhľady.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Stretneme aj guanaká?
foto: archív BUBO Najkrajší ľadovec sveta sa nachádza v Argentíne. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Cesta na najkrajší a najznámejší z ľadovcov národného parku Los Glaciares PERITO MORENO trvá z El Ca Množstvo krásnych chodníkov a vyhliadok. Odfotíme si tento skvost z každého uhľa. Naskytne sa Vám dy Ľadovec je známy svojím praskaním, každý okamih sa z neho časť odlomí a s rachotom sa zrúti do jazer Na ďalší deň vyrážame na celodenný výlet do Chile, návšteva najznámejšieho národného parku Patagónie Svieži patagónsky vzduch si môžete užiť aj na golfe v El Pinar. Posledný deň pobytu v El Calafate bude voľný na individuálne záujmy. Odporúčame objednávku vopred, v Bude príroda v Patagónii to najkrajšie, čo ste na tomto svete videli ? foto: Daniela Snováková - BUB Prehliadky sú spojené s nenáročnou turistikou, fascinujúce pohľady – jazero Lago Sarmiento, Laguna A Po pobyte v Patagónii sa vrátime do Buenos Aires. Je to azda najsympatickejšie mesto Južnej Ameriky? Prekrásna Plaza de Mayo. Centrum hlavného mesta. Bývame odtiaľto iba malý kúsok. foto: Katarína Líšk Uvidíme balkón, z ktorého mávala Evita? foto: Daniela Snováková - BUBO Budova ministerstva zdravotníctva s podobizňou Evy Peron. foto: Katarína Líšková  – BUBO Navštívime aj cintorín Recoleta, kde Evita odpočíva. foto: Daniela Snováková - BUBO Recoleta, to je zvláštne miesto. Mesto v meste. Niečo neuveriteľné. foto: Daniela Snováková - BUBO Nahliadneme aj do modernej štvrte, Puerto Madero. foto: archív BUBO Tango na každom kroku, Buenos Aires. Dámy, strážte si svojich manželov, inak im padnú do náruče tane Maté z listov cezmíny paraguajskej. Má plnú horkú chuť a povzbudí, podobne ako káva alebo čaj. Čas n Farebná proletárska štvrť La Boca, kde sa radi na chvíľu stratíme a budeme veľa fotografovať. foto: Farebné domčeky v sympatickom Buenos Aires. Kto je slávnejší? František, Maradona či Messi?
foto: Ka Fotogenické uličky mesta. foto: Daniela Snováková - BUBO Ak ste gurmán, určite si pochutíte na šťavnatom stejku a pohári Malbecu. foto: Katarína Líšková – BU Svätostánok porteňos, Buenos Aires. Tak tu sa najviac modlí. 
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Buenos Aires s najširšou ulicou na svete nás očarí aj po gurmánskej stránke, aj po pamiatkach a aj p Mauzóleum generála José de San Martína, jedného z najvýznamnejších latinsko-amerických vodcov boja z Nájdete tu aj skulptúru Floralis Genéricathe. Podľa jej tvorcu Eduarda Catalana „je syntézou všetkýc El Ateneo Grand Splendid, tak takéto kníhkupectvo sa len tak nevidí. foto: Laura Lackovičová - BUBO Toto je najkrajšie kníhkupectvo na svete. Musíme tam ísť pozrieť! foto: Daniela Snováková - BUBO Pôvodne tu stálo divadlo, od roku 1919. BUBO sprievodca je stále s nami a trpezlivo vysvetľuje. foto Ráno využite na krásne svieži beh v zelených pľúcach mesta. foto: Daniela Snováková - BUBO Rybník v parku Rosedal alebo navštívite Japonskú záhradu, najväčšiu na svete mimo územia Japonska? f Oáza pokoja. Akoby sme ani neboli v Buenos Aires. Park navštívil aj vtedajší japonský cisár Akihito Možnosť fakultatívneho večera, tango show spojeného s večerou. foto: Daniela Snováková - BUBO Je to tak úžasné a dramatické! Emócie každú sekundu. foto: Daniela Snováková - BUBO Prichádzame priamo do prístavu, kde už na nás čaká loď a môžeme nastupovať na palubu. foto: Laura La Vložte si novú pamäťovú kartu alebo si premažte staré zábery, pretože budete veľa fotiť. foto: Laura Ako ľudia v delte žijú? Majú tu aj svoju školu, kaplnku, potraviny idú kúpiť do prístavu alebo kúpia Vodopády Iguazú na argentínsko-brazílskej hranici patria medzi 7 prírodných divov sveta. foto: archí Vodopády Iguazú. Takto sa nám otvára pohľad na veľkolepé prírodné divadlo. foto: Daniela Snováková - Na argentínskej strane sú vybudované chodníčky, z ktorých veľmi dobre vidno vodopády z rôznych uhlov Pohľady, ktorých sa nevieme nabažiť. Priestor na fotky z každého uhla. foto: Daniela Snováková - BUB Lietajú tu desiatky farebných motýľov, ktoré si sadnú na vašu ruku alebo tašku a budete si ich nosiť Voda sa tu v prepade dlhom asi 2,7 km rúti cez okraj lávovej plošiny do hĺbky cca 70 metrov. Je to n Vtáčí park Iguazú nás zoznámi s exotickými obyvateľmi týchto končín. Tento zájazd si obľúbia aj vaše Vtáčí park Iguazú, kde vtáky voľné lietajú. Uvidíme tu napr. papagáje, plameniaky a ak budeme mať šť Ďalší miestny obyvateľ. Ak budeme mať oči dobre otvorené, ulovíme množstvo krásnych fotografií. foto Iguazú sú pred nami, poďte za mnou.
foto: Laura Lackovičová – BUBO Iguazu sa nachádzajú presne na brazílsko-argentínskej hranici. V cene zájazdu je prehliadka argentín Majestátne Iguazú pri pohľade z helikoptéry. Let je fakultatívny (odlieta sa z brazílskej strany!). Vláčikom sa odvezieme k jednému z novodobých divov sveta na Corcovade, soche Krista. Z krásneho výhľ Z Corcovada rozoznávame pláže Ria. Je to Ipanema? Či Copacabana? foto: Laura Lackovičová - BUBO Ktorý pohľad na Rio je ten najkrajší. BUBO klienti, čo videli, sa dodnes nezhodli. foto: Daniela Sno Rio to sú aj favely. Kde sa nachádzajú? Kto v nich býva? foto: Daniela Snováková - BUBO Výhľady zo strešnej terasy luxusných hotelov stoja za to. Vezmite si dron! Zábery budú úžasné! foto: Doprajte si špičkové bývanie v Rio de Janeiro. Možnosť zvoliť si nadčasový luxus priamo na najznámej Ráno si pochutnáte na výborných raňajkách s výhľadom na pláž. 
foto: JW Marriott Copacabana Aj JW má nádhernú terasu s bazénom, z ktorej sa budete kochať pri takomto západe slnka s drinkom v r JW je značka, ktorú preferuje aj Obama pri svojej návšteve mesta. 
foto: JW Marriott Copacabana Odporúčame zájsť si na večerný drink na strechu hotela. Nachádza sa tu aj pojazdný streetfood príves Rio to je temperament. Ak s nami navštívite v jarnom termíne karneval, budete z neho ešte viac nadše Mimo termínu si možno niektorí budete chcieť vyskúšať aj takéto krásne kostýmy na sambu. foto: Ľuboš Naša prehliadka pokračuje na Cukrovú homoľu kam nás vyvezie lanovka. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotické Rio. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Niekto povedal: Prišiel som do Ria zomrieť, no keď uvidel práve tento pohľad, rozhodol sa žiť! foto: Z Cukrovej homole je možnosť fakultatívneho letu helikoptérou. BUBO sprievodca Vám túto možnosť spro Možnosť letu je či už na pláže, ponad mesto až k samotnej soche Krista. Od Vašej preferencie a dĺžky Krásna dlažba má pripomínať vlny Copacabany. Bývame tak blízko! foto: Ľuboš Fellner - BUBO Miestne dievčatá. Budú Brazílčania pre Vás tí najkrajší ľudia na svete? Rozhodne majú temperament. f Počas pešej prehliadky mesta sa zatúlame hlbšie do uličiek s BUBO sprievodcom. Čo dnes robia Carioca Zavítame aj do Múzea zajtrajška. foto: Jozef Zelizňák - BUBO Máte na večer chuť na naozaj dobré hovädzie? V Brazílii ochutnáme známe Churrasco, hovädzie pečené n Tento zájazd je veľmi gurmánsky. Lovíme zážitky od rána do noci. foto: Daniela Snováková - BUBO Štadión Maracana (Rei Pele) a jeho atmosféra. Ak sa bude konať zápas, Váš BUBO sprievodca Vám poradí Na zájazde je možnosť vybrať si v Rio de Janeiro aj 4-hviezdičkový hotel Arena. foto: Arena Copacaba Ráno v luxusnom hoteli, kde si pochutnáte na čerstvých dobrotách. foto: Arena Copacabana Rio de Jane Výhľady na širokánsku pláž. Už balíte? foto: Ľuboš Fellner - BUBO Luxusný hotel Arena Copacabana Rio de Janeiro. V prvej línii pred plážou Copacabana. foto: Arena Cop Západy slnka nad Riom sú nádherné. Poseďte si s drinkom v ruke a vychutnávajte si tie výhľady. foto: Večerná Ipanema.
foto: archív BUBO Večerná zábava na Copacabane.
foto: archív BUBO Odchádzame domov o trochu viac Cariocas. foto: Ľuboš Fellner - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333627
Cena od: 5 394 €
Príplatky od: 1 156 €
Doprava: letecká
Termín: 26.05.2024 16/15 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372984

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
El Calafate Typ ubytovania:
Argentína, Santa Cruz, El Calafate
Buenos Aires
Argentína, Buenos Aires
Foz do Iguacu
Brazília, Parana, Foz do Iguacu
Rio de Janeiro
Brazília, Rio de Janeiro
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.